Η ανταμοιβή των εργαζόμενων που πέτυχαν η ξεπέρασαν το στόχο, των πελατών η των συνεργατών σας, βρίσκει ένα ατελείωτο πεδίο λύσεων μέσα από τα οργανωμένα ταξίδια η τις εκδρομές που σας προτείνουμε.

Μια μοναδική νότα έρχεται να προσθέσει ο εμπλουτισμός αυτών των εκδηλώσεων με υπαίθριες δραστηριότητες. Η υπόσχεση της περιπέτειας με τη δράση στο φυσικό περιβάλλον είναι δυναμική συνταγή έλξης για τους συμμετέχοντες. 
Η πρόκληση της κατάβασης ενός ποταμού με RAFTING, η αδρεναλίνη όταν οδηγούμε ένα 4Χ4 όχημα σε απάτητες διαδρομές, η νέα εμπειρία της εκδρομής με MOUNTAIN BIKE, η απόλυτη αίσθηση του CANOE στη λίμνη καθώς και ατελείωτες προτάσεις περιπέτειας στο φυσικό περιβάλλον, στοιχειοθετούν τη διαφορετικότητα της εκδήλωσης σας. 
Το τμήμα μας, eco-business-actions, με πολύχρονη εμπειρία στις υπαίθριες δραστηριότητες και στη διοργάνωση εκδρομών και ταξιδιών εντός Ελλάδας, εγγυάται υπηρεσίες όπως:

- Χωρίς κόστος συνεδρία για εύρεση (σχεδιασμό) προορισμού
- Προσωπικό συνοδείας και υποστήριξης
- Επιχειρησιακή μέριμνα
- Εγγραφή και διεκπεραίωση συμμετεχόντων
- Γραφείο υποδοχής
- Επίγειες υπηρεσίες μεταφορών
- Εξειδικευμένο Προσωπικό
- Προωθητικό υλικό
- Υλικό ηλεκτρονικών μέσων
- Αναμνηστικά δώρα, διπλώματα
- Δημιουργικά, θεματικά event.

Σας εγγυούμαστε την επιτυχία του προγράμματος σας με την πλήρη κατανόηση των στόχων και των ιδιαιτεροτήτων της εταιρείας σας. Η πείρα των στελεχών μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τον προορισμό που καλύπτει τις ανάγκες σας.
Η Εco Αction Ηellas συνεργάζεται με τους καλύτερους ξενώνες στην Ελλάδα. Με τη συνεχή έρευνα για καλύτερη παροχή υπηρεσιών εξασφαλίζουμε τη διαμονή σας και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας. Τα αυστηρά κριτήρια επιλογών μας,  σας προσφέρουν παραδοσιακά καταλύματα που πληρούν παράλληλα και τις ξενοδοχειακές προδιαγραφές φιλοξενίας.

Η τουριστική εμπειρία και η εξειδίκευση μας στις υπαίθριες δραστηριότητες, προσφέρουν μοναδικές δυνατότητες για να γνωρίσετε μοναδικούς προορισμούς στην Ελλάδα, συμμετέχοντας σε ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα. Διαθέτουμε την εμπειρία και την οργάνωση για να σας προσφέρουμε ένα διαφορετικό τρόπο να πετύχετε τους στόχους της εκδήλωσής σας.

Η Εco Αction Ηellas σας προσφέρει εναλλακτικό ταξίδι με ολοκληρωμένα μονοήμερα και πολυήμερα προγράμματα που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας. Μεταφορές (transfer) από και προς τα σημεία αναχώρησης και επιστροφής, αρχηγός, συνοδός, έμπειροι εκπαιδευτές, τοπικές μεταφορές, εισιτήρια, διανυκτερεύσεις και πλήρη επιστασία των δραστηριοτήτων.

Translator

Browse this website in:

News Mailer

Κάντε τώρα ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή
 Έχετε επιλέξει τις εξης κατηγορϊες:
Εναλλακτικός τουρισμός
Παιδικά προγράμματα
Εταιρικά προγράμματα
Ταξίδια στην Ελλάδα
Στατιστικά

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 1083817