Δάφνη Καλαβρύτων - Aχαΐα

Στις όχθες του ποταμού Λάδωνα, κοντά στο χωριό Δάφνη Καλαβρύτων, 205χλμ. από την Αθήνα (2,5 ώρες), βρίσκονται οι γραφικές ξύλινες εγκαταστάσεις, όπου λειτουργεί η κεντρική βάση της Eco Action.
Αποτελείται από κυλικείο - τραπεζαρία για φαγητό και ποτό, αποδυτήρια αντρών - γυναικών με ανεξάρτητα WC και ντους με ζεστό νερό, χώρο παραλαβής εξοπλισμού, αποθηκευτικούς χώρους, αίθουσα παραλαβής εξοπλισμού, πάρκινγκ, στίβο τοξοβολίας, πίστα mountain bike, πύργο δραστηριοτήτων (rappel, flying fox και αναριχητικό τοίχο) κ.α.
Στο χωριό θα βρείτε γραφικά καφενεία, ταβέρνες και μπαρ ενώ μπορείτε να περπατήσετε στα λιθόστρωτα σοκάκια του και να επισκεφθείτε την λίμνη του Λάδωνα και το φράγμα.

Τόπος που σε προδιαθέτει να ανακαλύψεις την ήρεμη και μαγευτική ομορφιά του τοπίου και να ζήσεις μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Η διαμονή σας γίνετε σε παραδοσιακούς ξενώνες και ξενοδοχεία της Δάφνης, Πεύκου, Κλειτορίας, Λάμπειας, Βλαχέρνας, Λεβιδίου κ.α.

 


  Αρχαία Ολυμπία


Στην καταπράσινη "Κοιλάδα των Θεών", δίπλα στον Αλφειό ποταμό στην Αρχαία Ολυμπία βρίσκεται η νεότερη βάση της Eco Action, με την ονομασία ΑΡΕΤΟΥΣΑ. Έχει απόσταση από την Αθήνα περίπου 3,5 ώρες και αποτελείται από αποδυτήρια αντρών-γυναικών με ανεξάρτητα WC και ντους με ζεστό νερό.
Διαθέτει χώρους παραλαβής και αποθήκευσης εξοπλισμού, κλειστή τραπεζαρία με μπαρ, BBQ και πέργκολα με ανοιχτή τραπεζαρία, στίβο εναέριων δραστηριοτήτων και διαμορφωμένο χώρο για camping.
Τους καλοκαιρινούς μήνες δημιουργήται δίπλα στο ποτάμι τεχνητή λίμνη για να απολαύσετε το μπάνιο σας, την ηλιοθεραπεία σας και τον καφέ σας. Από την βάση ξεκινάνε όλες οι δραστηριότητες.

Η διαμονή σας γίνετε στην Αρχαία Ολυμπία (10΄από την βάση) σε ξενοδοχεία 3 και 4 αστέρων. Στην Αρχαία Ολυμπία μπορείτε να βρείτε τα πάντα (ταβέρνες, cafe, bar, αγορά με παραδοσιακά προϊόντα κ.α) και φυσικά τον αχαιολογικό χώρο, το στάδιο και το μουσείο Ολυμπιακής ιστορίας.
Επίσης στο κέντρο της πόλης λειτουργεί γραφείο ενημέρωσης και κρατήσεων για τις δραστηριότητες που λειτουργεί όπως και η βάση με την συνεργασία της OLYMPIC ALTERNATIVE ACTION.

Χάρτης πρόσβασης


Ελληνικό Aρκαδίας

Στην καρδιά της Αρκαδικής γης, στο Ελληνικό, ανάμεσα στη Στεμνίτσα και την Καρύταινα, βρίσκεται η  βάση της Eco Action. Έχει απόσταση από την Αθήνα 220χλμ.(2,5 με 3 ώρες) και αποτελείται από αποδυτήρια αντρών-γυναικών με ανεξάρτητα WC και ντους με ζεστό νερό, χώρο παραλαβής εξοπλισμού, αποθηκευτικούς χώρους και αίθουσα αναμονής.
Από εκεί ξεκινάμε για το rafting και τις υπόλοιπες δραστηριότητες. Στην πλατεία του χωριού, 50μ από την βάση μας, υπάρχουν τρία παραδοσιακά καφενεία και η πετρόχτιστη ταβέρνα του χωριού.
Από το Ελληνικό σε δέκα λεπτά απόσταση οδικώς μπορείτε να πάτε στον Λούσιο ποταμό και να επισκεφθείτε την αρχαία Γόρτυνα και την χαράδρα του Λούσιου με τις πηγές του, την μονή Φιλοσόφου, την μονή Προδρόμου. Η διαμονή σας γίνεται σε παραδοσιακούς ξενώνες και ξενοδοχεία στο Ελληνικό, τη Στεμνίτσα, τη Δημητσάνα, τη Βυτίνα, τη Καρύταινα και άλλα χωριά της Γορτυνίας.

Τα περίφημα αρκαδικά χωριά προσφέρουν παραδοσιακή φιλοξενία και καταπληκτικούς ντόπιους μεζέδες.

 

Χάρτης πρόσβασης


Translator

Browse this website in:

News Mailer

Κάντε τώρα ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή
 Έχετε επιλέξει τις εξης κατηγορϊες:
Εναλλακτικός τουρισμός
Παιδικά προγράμματα
Εταιρικά προγράμματα
Ταξίδια στην Ελλάδα
Στατιστικά

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 1092545