Ποιοτικές ταξιδιωτικές υπηρεσίες μέσα από ένα δίκτυο αυστηρά επιλεγμένων συνεργατών. Εμπιστευθείτε μας και επιλέξτε...

Μεσόγειος Cruises

zenith

Η Μεσόγειος είναι μια θάλασσα που συνδέεται με τον Ατλαντικό Ωκεανό γύρω από την περιοχή της και είναι σχεδόν τελείως κλειστή από τη γη: προς βορρά από την Ανατολία και την Ευρώπη, προς νότο από την Αφρική, και στα ανατολικά από την Ανατολή. Η θάλασσα είναι τεχνικώς τμήμα του Ατλαντικού Ωκεανού, αν και χαρακτηρίζεται συνήθως ως ένα εντελώς ξεχωριστό σώμα του νερού.

Ένα φιλόξενο περιβάλλον του σύγχρονου στυλ και ζεστασιάς. Ένα ιδανικό σκηνικό είτε για κοκτέιλ πριν το γεύμα είτε για μετά από μια ημέρα στην ξηρά.
Τραπέζια ντυμένα με Garnier-Thiebaut λινά,  κρύσταλλα Riedel και πορσελάνες Villeroy & Boch αποτελούν λεπτές πινελιές κομψότητας, για την εμπνευσμένη θρυλική κουζίνα.


Δειπνήστε με νοστιμιά και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας. Η αίσθηση του ότι δεν χρειάζεται να είστε πουθενά ... για κανέναν. Ο χρόνος τελικά είναι… μόνο για σας.

Παραδοθείτε στις θεϊκές ανέσεις του μοναδικού Feng Shui Spa στη θάλασσα, που κατ' επανάληψη ψηφίστηκε το καλύτερο παγκοσμίως, εδώ θα εκτιμήσετε την τέλεια ισορροπία που προσφέρει η χαλαρωτική περιποίηση.

Καθώς ο απογευματινός ήλιος χάνεται, γευθείτε την εκλεπτυσμένη κομψότητα της πιο παλιάς παράδοσης, το απογευματινό τσάι, που σερβίρεται σε πορσελάνες με ένα άγγιγμα του σύγχρονου στυλ.

Ενθουσιασμός γεμίζει τον αέρα καθώς οι αισθήσεις σας εξιτάρονται και η ενέργεια σας ηλεκτρίζεται  από τα παιχνίδια  του καζίνο. Δεν μπορούν να πιστέψουν την τύχη σας καθώς ανακαλύπτετε συγκλονιστικά τυχερά παιχνίδια.

Έχουν εκπαιδευτεί στις καλύτερες σχολές, έχουν παρουσιαστεί στα πιο φημισμένο στάδια. Με δέος βλέπεις βραβευμένα ταλέντα που δεσμεύονται απόλυτα να σας προσφέρουν την καλύτερη ψυχαγωγία εν πλω.

Εκπληκτική θέα στη θάλασσα περπατώντας στο  κατά μήκος 360 μοιρών κατάστρωμα. Ο περίπατος είναι πραγματικά ένα από τα μεγαλύτερα προνόμια του ταξιδιού στον ωκεανού.

 

 

Translator

Browse this website in:

News Mailer

Κάντε τώρα ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή
 Έχετε επιλέξει τις εξης κατηγορϊες:
Εναλλακτικός τουρισμός
Παιδικά προγράμματα
Εταιρικά προγράμματα
Ταξίδια στην Ελλάδα
Στατιστικά

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 1092543