ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ


Πρόγραμμα για παιδιά από 7 - 16  ετών

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΗ

Στις όχθες του ποταμού Λάδωνα, στις εγκαταστάσεις της Eco Action, αρχίζει και φέτος η περιπλάνησή μας στο όνειρο! Εσείς απλά ελάτε μαζί μας...

Εμείς, η παρέα της Eco Action,  σας προσμένουμε εκεί, για να δώσουμε πνοή σε αυτό το παιδικό όνειρο. Η «βάρκα» μας, θα μας ταξιδέψει σε  πολύχρωμες υδάτινες διαδρομές και όχι μόνο. Η νυχτερινή μας πυρά, θα μας καλεί γύρω της για φανταστικές ιστορίες και γρίφους κάτω από την μεγάλη αγκαλιά του ουρανού. Οι σκηνές μας, θα περιμένουν για να μας χαρίσουν πολύτιμες ώρες ξεκούρασης μέσα στην ήρεμη νύχτα!
Δώδεκα ημέρες θα είμαστε μαζί, δώδεκα μέρες ξεγνοιασιάς και περιπέτειας μέσα στην παρθένα φύση, με σπιτικό φαγητό στο μικρό παραποτάμιο εστιατόριο μας. Δεν θα ήμαστε πολλοί, καμιά σαρανταριά παιδιά για να προλάβουμε να γνωριστούμε καλά, να ανταλλάξουμε απόψεις με όλους, και σίγουρα να γίνουμε όλοι μια παρέα… Οι δραστηριότητες, τα παιχνίδια, το καλό φαγητό, ακόμα και το ντουζάκι στα αποδυτήρια χωριστά βέβαια, βοηθάει πολύ σ’ αυτό!
Και την Κυριακή στο επισκεπτήριο, που θα έρθουν οι γονείς μας και οι δικοί μας άνθρωποι θα δείξουμε με καμάρι κάποια από αυτά που κάναμε, θα διηγηθούμε τις περιπέτειες μας και εκείνοι θα καταλάβουν την χαρά μας…

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να προγραμματίσουμε αυτό το καλοκαίρι του 2013 και να αρχίσουμε να το ονειρευόμαστε…

 

Πότε θα πάω;

1η περίοδος:   1 Ιουλίου - 12 Ιουλίου 

Σταθερό πρόγραμμα στο ποταμό Λάδωνα για παιδιά ηλικίας 6 εώς 12 ετών

2η κινητή περίοδος:     Η ακριβής ημερομηνία θα αναρτηθεί προσεχώς  

Κινητό πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 13 -16 ετών (7 διανυκτερέυσεις). Περιήγηση σε ονειρικά σημεία της Πελοποννήσου, ποτάμια, φαράγγια, θάλασσες και λίμνες με πλωτά μέσα και όχι μόνο! Μια περιπέτεια με αξέχαστες δραστηριότητες και προορισμούς. Ελάτε να σας ταξιδέψουμε λίγο...

 

Τι περιλαμβάνεται στο κόστος των κατασκηνώσεων:

Για την 1η σταθερή περίοδο το κόστος ανέρχεται στα  730 και για τη 2η (κινητή) ανέρχεται στα ....  περιλαμβάνοντας:

Τη διαμονή όλων των ημερών, την πλήρη διατροφή (5 γεύματα ημερησίως), τη συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες όπως περιγράφονται, τον ειδικό εξοπλισμό όπου απαιτείται, τη μεταφορά από και προς Αθήνα με πούλμαν (με lunch pack) και συνοδό, την μεταφορά για τις τοπικές εκδρομές, δίπλωμα, αναμνηστικό δώρο, ασφάλιση προσωπικών ατυχημάτων και ΦΠΑ.
Σε περίπτωση που κάποιο παιδί επιθυμεί να παρατείνει την διαμονή του στο πρόγραμμα τότε θα υπάρχει έκπτωση 10% στο πρόσθετο κόστος.
Η ίδια έκπτωση ισχύει και για κάθε δεύτερο παιδί ανά οικογένεια. Τηλεφωνήστε μας για να σας στείλουμε το ειδικό έντυπο συμμετοχής. 

Παρακαλούμε επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες  δηλώστε όσο το δυνατόν πιο σύντομα την συμμετοχή σας.

 * Η κατασκήνωση της πρώτης περιόδου θα πραγματοποιηθεί με την συμπλήρωση τουλάχιστον 20 παιδιών.

 

 

 

Translator

Browse this website in:

News Mailer

Κάντε τώρα ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή
 Έχετε επιλέξει τις εξης κατηγορϊες:
Εναλλακτικός τουρισμός
Παιδικά προγράμματα
Εταιρικά προγράμματα
Ταξίδια στην Ελλάδα
Στατιστικά

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 1092546